Беше наистина вълнуващо! Публиката я боготвори! Благодаря ти, Лили! Бъди

...
Беше наистина вълнуващо! Публиката я боготвори! Благодаря ти, Лили! Бъди
Коментари Харесай

Бургас ненаситен на Лили! Тя: Вие сте невероятни! Щастлива съм да бъда в града на Тончо Русев

Беше в действителност вълнуващо! Публиката я боготвори!

Благодаря ти, Лили!
Бъди благословена и още дълги години радвай с гласа си нас - твоите фенове, които те ОБОЖАВАМЕ!

Единствена, обичана певица - благословена да е!

Невероятен концерт! Лили беше като огнена буря! Публиката от самото начало на крайник! Благодаря на Лили, прелестните й музиканти и целия екип за висшото прекарване! С почит и почитание!

Едва ли има в България толкоз обичана от народа певица, персона и човек от нашата прелестна Лили Иванова. Благодаря за неповторимият и несравним концерт нощес.

За следващ път стопли душите ни!

Уникално беше! Прекрасна Лили! Толкова доста страст,толкова доста наслада донесе!Зареди ни с толкоз доста позитивна сила,че няма накъде повече!

 

Това са единствено част от усещанията и откровената страст у феновете след концерта на Лили Иванова в Бургас.

 

Поредният летен концерт от Националното турне 2023 " взриви " летния спектакъл в града. Под голям брезентов покрив, от чиито краища прозираше нощното небе, примата на българската поп музика нажежи страстите до алено, извисявайки божествения си глас до самите звезди. 

 

" Идвала съм доста пъти в Бургас, само че довечера вие сте невероятна аудитория ", възкликна Лили сред осъществяванията си.

 

И имаше за какво... Още в първите секунди на концерта публиката посрещна любимката си на крайници и с бурни овации. А през втората част от концерта дишаше дружно с нея, мълвейки фразите от най-популярните ѝ песни. 

Лили се появи на сцената, излизайки от голямо светещо сърце, на фона на песента " Събота, събота вечер ", пусната от остаряла грамофонна плоча. 

Заедно със своите музиканти от Li Orchestra, който включва Ангел Дюлгеров, Иван Йорданов-Чери, цигуларя Орлин Цветанов, Огнян Енев (тромпет, пиано и саксофон), Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни), и с беквокалите на трио LaTiDa в първата част от концерта си тя показа безконечните си шлагери, както и песните от най-новия си албум " Чуй душата ми ".

Между осъществяванията певицата показа, че е щастлива, че е в Бургас, тъй като това е градът, в който е роден композиторът Тончо Русев. " Такива композитори не се раждат на всички места ", добави тя.

 

След това насочи молба към публиката да спре да снима с телефоните си, а да се наслаждения на живото осъществяване. 

В Бургас Лили Иванова извърши 15 песни, като след осмата съобщи: " Дотук бях аз, в този момент сме дружно с вас ". Последваха осъществявания на някои от най-популярните ѝ песни, започвайки с " Щурче " и преминавайки през " Детелини ", " Панаири ", " Ветрове ", " Предупреждение " и " Присъди ".


След като изпя стиховете " Последната ми дума ще е ария " от " Присъда ", последва и финалният бис с песента " Камино ". Така концертът, който стартира в 21:15 ч. завърши в 23:00 ч., а най-после Лили Иванова и нейният състав излязоха неколкократно да се поклонят пред нестихващите овации на публиката. 

Пред залата посетителите имаха опция да се снабдят с сбирка от нейни албуми на дискове, грамофонната плоча " Севдана ", пъзели с нейния лик, както и книгата " Лили Иванова. Моят персонален дневник " с редактор Валерия Велева. Изданието съдържа мисли на певицата, събирани през последните 15 години, както и фрагменти от нейни изявленията, голям брой фотоси и архивни фрагменти на нейните родители, сестра и племенници. 

Следващата спирка от турнето на Лили Иванова е още на следващия ден, 9 август, в амфитеатъра в Созопол. А заради големия интерес, от екипа на примата оповестиха спомагателни правостоящи места за почитателите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР