Беше даден официален старт на конкурса ДМистър Sofia Open 2021У.

...
Беше даден официален старт на конкурса ДМистър Sofia Open 2021У.
Коментари Харесай

Започна гласуването в конкурса Мистър Sofia Open

Беше даден формален старт на състезанието ДМистър Sofia Open 2021У. До 28 септември в това число почитателите ще може да се включат в единственото по рода си състезание в тенис Тура.

Десетте селектирани кандидата за "Мистър Sofia Open 2021 " всред участниците в шестото издание на конкуренцията от категория ATP 250 са Гаел Монфис, Яник Синер, Джон Милман, Лоренцо Музети, Беноа Пер, Алехандро Давидович Фокина, Маркос Хирон, Филип Крайнович, Вашек Поспишил и Ласло Джере.

Всеки почитател на тениса може да оцени с Like по хубост, харизма, съблазън, изкусителност и сексапил някой от селектираните 10 звездни участници в формалната фейсбук страница на Sofia Open -. До 23:59 часа на 28 септември почитателите са част от третия избор на "Мистър Sofia Open ". Вотът на публиката ще бъде колабориран с този на звездно жури от известни родни дами, а "Мистър Sofia Open 2021 " ще бъде разгласен в разгара на шампионата.

Третият притежател на нетрадиционната за тениса купа ще получи забавна премия от уредниците. През 2019-а в първия по рода си избор завоюва Фернандо Вердаско, а миналага година за щ1 бе избран Николоз Басилашвили.
Sofia Open 2021 ще се организира от 26 септември до 3 октомври в "Арена Армеец ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР