Берое загуби с 0:1 от косовския шампион Балкани първата си

...
Берое загуби с 0:1 от косовския шампион Балкани първата си
Коментари Харесай

Берое загуби минимално от шампиона на Косово

Берое загуби с 0:1 от косовския първенец Балкани първата си контрола от подготвителния лагер в Турция. Проверката се игра на терените на комплекс „ Фанатик “ в Белек

В 30-ата секунда Вини Трибуле получи доста добър извеждащ пас, след което стреля от дъгата на наказателното поле на Балкани, само че топката срещна левия непряк дирек на вратата на Стиви Фрашери.

Балкани поведе с 1:0 в 6-ата минута. Меритон Кореница получи доста добър извеждащ пас в наказателното поле на Берое и с обмислен удар около Иван Караджов прати топката в десния ъгъл на вратата му.

Съдията даде дузпа в интерес на Балкани в 22-ата минута. Назми Грипши извърши наказателния удар в 23-ата минута, само че Иван Караджов хвана ъгъла и съумя да избави.

Берое пропусна страхотна опция да изравни резултата в 34-ата минута, когато Калоян Кръстев пресече една топка и я подаде къмТрибуле в наказателното поле на Балкани. Камерунецът продължи към Денислав Станчев, който шутира, само че топката се спря в напречната греда.

Трибуле се освободи от съперников състезател в 68-ата минута и стреля, но вратарят на Балкани избави, по-късно при добавката Серкан Юсеин шутира, само че ударът му бе блокиран.

В 77-ата минута Серкан Юсеин подаде към Калоян Кръстев, който смъкна с глава към Станчев, а той стреля, само че неопределено в навън.

В края на мача Иван Гошев направи хубаво избавяне, отразвайки удара на Ветон Туша.

По стратегия идната контрола на Берое е на 21 януари (събота) против Рубин Казан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР