Берое ще има нови собственици до дни, поне такива са

...
Берое ще има нови собственици до дни, поне такива са
Коментари Харесай

Американска мениджърска компания поема контрола над Берое до дни

Берое ще има нови притежатели до дни, най-малко такива са настроенията в Стара Загора. Сделката по промяна на мажоритарния пакет акции е в ход и се чака напълно скоро те да преминат в ръцете на американската мениджърска компания CRD Sport. Силният човек в нея е юристът по спортно право Данило Монти. Негов сътрудник е Ернан Банато. Той нашумя у нас, тъй като представляваше някогашния централен нападател на ЦСКА - София Жорди Кайседо. Монти е с италиански паспорт, а Банато – с американски и живее в Маями. Портфолиото на компанията включва футболисти на стойност 38 млн. $. Основният им запас от играчи е в петия в света футболен пазар – Мексико.
 Берое готви сериозна чистка през лятото Берое готви сериозна чистка през лятото
Интересното е, че въпросната компания искаше да придобие Пирин при започване на пролетта. Това се случи, откакто предприемачът Пол Белогур напусна “орлетата ” и трансферира дяловете си на общината. От CRD Sport водиха договаряния с кмета на Благоевград Илко Стоянов, само че до такава не се стигна. Сега обаче се чака да има притискане на ръцете за Берое, написа “Тема спорт ”.

Старозагорци резервираха елитния си статут, откакто победиха втородивизионния Спортист (Своге) на бараж. Това улесни договарянията за клуба, които се чака да бъдат финализирани до ден-два. Бъдещите притежатели ще си доведат и задграничен треньор. В момента “заралии ” са без ментор, откакто се разделиха с Николай Киров.

От клуба ще би трябвало да създадат и огромна селекция, тъй като множеството от сегашните играчи са с изтичащи контракти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР