Берое се раздели с футболиста Денислав Станчев, съобщиха от клуба.

...
Берое се раздели с футболиста Денислав Станчев, съобщиха от клуба.
Коментари Харесай

След дисциплинарно наказание Берое се раздели с футболист

Берое се раздели с футболиста Денислав Станчев, оповестиха от клуба. Това се случи след наложено дисциплинарно наказване за играча, което той отхвърли да извърши.

Станчев тренираше постоянно с представителния отбор на футболния клуб и взе присъединяване в 5 срещи от Първа професионална лига на този и предишния шампионат, както и в дуела против Севлиево от шампионата за Купата на България. Нападателят бе част и от тима на Берое до 19-гоидишна възраст, където през този сезон означи 7 попадения.

В края на предходната седмица Станчев бил отхвърлен краткотрайно от тренировките на Берое U19 поради редовно нарушение на дисциплината в подготвителния развой. Санкцията бе наложил старши треньорът на отбора Иван Гаджев. След разглеждане на случая от страна на управлението на "зелените " наказването било доказано и играчът трябваше да тренира две седмици с отбора на Берое U17.

При диалога си с управлението на Берое Денислав Станчев твърдо декларирал своя отвод да понесе наложеното наказване. Той изразил безапелационното си мнение, че мястото му не е в Берое и желанието му е да си откри нов тим, в който да развива и демонстрира своите качества.

"Според настоящите нормативни наредби на БФС, управлението на Берое няма по какъв начин да спре играча в този миг, само че има право на парична отплата при сключване на професионален контракт с различен клуб ", оповестиха още заралии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР