Берое приема Арда в пореден мач от плейофната фаза на

...
Берое приема Арда в пореден мач от плейофната фаза на
Коментари Харесай

Берое няма право на грешки срещу Арда

Берое приема Арда в следващ мач от плейофната фаза на efbet Лига. Битката за седмата позиция в шампионата продължава, а дуелът в Стара Загора е от 17:30 часа.

Голямата липса за заралии ще е отсъствието от аварийна пейка на треньора Петър Хубчев и помощника му Левон Апкарян, които са осъдени за този мач.

Берое е без загуба в плейофите. Добрата вест, че след травми се завръщат Бен Юсеф, Георги Диннков и Абубакар Камара, до момента в който поради контузия Кийлън Лебон пропуща дуела. До последно под въпрос ще бъдат Кевин Тапоко и Джонатан. Наказани за мача са Мирослав Енчев и Симеон Мечев.
 Берое започва акцията
Берое започва акцията " Да играем футбол в учебно заведение "

Проектът е създаден в сходство с един от главните цели на ММС

По-рано през седмицата от клуба поканиха " цялата старозагорска футболна общност " на среща за бъдещето на Берое на 3 май. В същото време футболистите на отбора посетиха учлища, като част от нова акция.

В последния кръг Арда записа най-тежката си загуба в елита, откакто записа проваляне с 3:6 от ФК ЦСКА 1948. Възпитаниците на Стамен Белчев са в серия от четири следващи срещи без победа в шампионата. При загуба от Берое ще изостава на девет точки от седмото място при три мача до края на акцията.

От клуба пуснаха виртуални билети за мача в Стара Загора. Добрата вест за Стамен Белчев е, че след наказване се завръща Милен Желев, само че такова би трябвало да изтърпи Лъчезар Котев.
 Лазаретът на Берое стартира да се изпразва
Лазаретът на Берое стартира да се изпразва

Петима пропуснаха последния дуел с Локомотив (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР