Берое надделя на младежкия национален отбор на България с 2:0

...
Берое надделя на младежкия национален отбор на България с 2:0
Коментари Харесай

Изненада! Бербатов игра за Берое, заформи тандем с Камбуров

Берое надви на младежкия народен тим на България с 2:0 в образователна игра, провела се през днешния ден на Спортна база “Берое ”. Възпитаниците на Александър Томаш и Антони Здравков премериха сили в дуел, формиран от две полувремена по 30 минути, като и двете попадения в срещата паднаха през първата част, когато точни за беройци бяха Серджиу Негрут и Мартин Камбуров.

Интересно бе, че в отбора на старозагорци като титуляр с номер 99 стартира Димитър Бербатов. Нападателят подписа контракт с Керала Бластърс, само че очевидно към момента не е отпътувал към Индия.

В 12-ата минута бърза офанзива от страна на домакините приключи с извеждащо подаване към Серджиу Негрут, който с диагонален изстрел по земя даде преднина на беройци – 1:0.

В 21-ата минута Негрут бе фаулиран в наказателното поле на “лъвовете ”, а основният съдия уточни точката за осъществяване на дузпа. Зад топката застана Мартин Камбуров, който с акуратен удар в центъра на вратата повиши на 2:0.

В края на първото полувреме младежката групировка на България на два пъти заплаши по-сериозно вратата на “Берое ”, като в първата обстановка диагонален изстрел от границата на наказателното поле мина около задачата, а секунди по-късно хубаво осъществяване на директен свободен удар също не попадна замалков рамката.

През втория половин час игра липсваха по-сериозни благоприятни условия пред двете порти, като единственото чисто голово състояние бе на страната на младежкия народен тим, при което в 37-ата минута компактен изстрел от границата на пеналта мина около задачата.

Младежкият народен тим на България е на подготовка в Стара Загора, където на 5-и септември ще се изправи против отбора на Люксембург в първа квалификационна среща за Евро 2019.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР