Берое излиза в мач от 24-ия кръг на Първа професионална

...
Берое излиза в мач от 24-ия кръг на Първа професионална
Коментари Харесай

Берое преди Лудогорец: Винаги иргаем за победа

Берое излиза в мач от 24-ия кръг на Първа професионална лига против Лудогорец във вторник. Двубоят в Стара Загора е от 17:30 часа и ще се излъчва директно по DIEMA SPORT , както и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA. Също по този начин можете да го наблюдавате и минута по минута на Gong.bg.

Александър Томаш сложи основите в Берое

Старозагорци нямат проблеми с контузени играчи, само че поради санкции в срещата ще липсват Педро Еуженио и Борислав Цонев.

Треньорският щаб на Берое показа преди мача, че пред отбора следва следващия сериозен дуел против мощен съперник.

„ Играем против тима с най-голямо самочувствие и умел колектив в шампионата. Влизаме в мача с позитивна серия от последните дуели, само че времето ни до срещата несъмнено не ни даде опция да се подготвим по метода, по който желаем. Всички в клуба обаче ще компенсираме със сърцата си и желанието да се доближаваме до желаната от всички игра, която да зарадва почитателите. Ние постоянно играем за победа и на следващия ден още веднъж ще дадем всичко от себе си, с цел да я реализираме ", споделиха още от треньорския щаб на старозагорци.

Драгомир Драганов ще управлява Берое-Лудогорец

Ето групата на „ зелените “ за дуела: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Веселин Пенев, Емин Ахмед, Мартин Камбуров, Кохей Като, Серджио Негрут, Карлос Охене, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Иван Бандаловски и Мартин Райнов.

Преди дуела на следващия ден Берое се намира на 4 място в класирането с актив от 41 тoчки, а разградчани са водачи в подреждането с 57 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР