Берлин. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
Берлин. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов и депутати взеха участие в трансатлантически парламентарен форум по разузнаване и сигурност в Берлин

Берлин. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов и народни представители взеха присъединяване в трансатлантически парламентарен конгрес по разузнаване и сигурност в Берлин. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . Форумът се организира в Европейската зала Паул-Льобе-Хаус в немската столица, като негови домакини бяха конгресменът Робърт Питингер и членът на Германския Бундестаг Йоханес Зеле. Целта на събитието, което събра на едно място представители на националните парламенти на Европейски Съюз и на Конгреса на Съединени американски щати, бе да даде информация за настоящата конюнктура в света и за бъдещи вероятности по сериозни тематики в световен проект.
Форумът се организира в 6 панела, които бяха отдадени на противодействието на прането на пари, на финансирането на тероризма, на укриването на данъчните системи, на кражбата на еднаквост, на трафика на хора и на корупцията. Обсъждаха се още изкуственият разсъдък, публично-частните партньорства, нововъзникващите закани и ответни им реакции, както и нововъзникващите пазари, разрастващи се страни и взаимната работа с неправителствения бранш.
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов благодари на конгресмена Робърт Питингер за приноса му към положителните връзки на интерпарламентарно равнище сред Конгреса на Съединени американски щати и националните парламенти в Европа в бранш „ Сигурност “. „ Днешният трансатлантически конгрес обезпечи спомагателна добавена стойност за всички участващи парламентаристи и конгресмени, тъй като тематиките на него засегнаха всички провокации пред законодателната власт, както и в работата на правоохранителните служби “, показа Цветанов. В рамките на събитието той връчи на конгресмен Питингер признака на българския парламент и на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Водената от Цветан Цветанов делегация включва ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи и член на комисиите по вътрешна сигурност и публичен ред и за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства Мустафа Карадайъ, ръководителя на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства Димитър Лазаров, члена на Комисията за надзор над службите за сигурност Филип Попов и заместник-председателя на ПГ на „ Обединени патриоти “ и заместник- ръководител на Комисията за надзор над службите за сигурност Валентин Касабов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР