Бенфика има потенциала да настигне Спортинг Лисабон и Порто и

...
Бенфика има потенциала да настигне Спортинг Лисабон и Порто и
Коментари Харесай

Илиан Илиев: "Бенфика" има потенциала да настигне "Порто" и "Спортинг"


" Бенфика " има капацитета да настигне " Спортинг " Лисабон и " Порто " и още веднъж да се намеси в борбата за купата. Това съобщи пред bTV треньор №1 на България за 2021 година Илиан Илиев, който носи екипа на лисабонските " орли " сред 1995 и 1997 година

Наставникът на " Черно море " приказва преди дербито от Примейра лига сред " Спортинг " Лисабон и " Порто ", което можете да гледате довечера от 22:15 ч. директно по RING.

" Гледам португалското състезание постоянно и би трябвало да ви кажа, че в случай че ние си мислим, че при нас има кавги и поляризация сред някои тимове, там е война, изключително сред " Бенфика " и " Порто ".

" Сега е " Порто " напред, само че оспорвано ще е сред тях и " Спортинг ". Надявам се обаче с два-три неприятни резултата на другите " Бенфика " да успее да ги настигне, защото има капацитета. "

" Завръщането на Жорже Жезуш не беше щастливо. Още от предходната година назряваше това, което се случи. Неприятно е, че са на много точки зад първия, само че пък моя някогашен съотборник Верисимо сподели добра работа и най-малко до края на годината Руи Коща сподели, че той ще е треньор. ", добави Илиев, който има 4 гола в 40 мача за " Бенфика ".

Задачата на " орлите " наподобява комплицирана. Тимът от " Ещадио Да Луж " заема третата позиция с актив от 43 точки - 6 зад втория " Спортинг " и на 12 от върха, окупиран от " Порто "



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР