Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в доста интимен

...
Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в доста интимен
Коментари Харесай

Бен Афлек отново с Дженифър Гарнър - в доста интимен момент

Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в много съкровен миг. Преди броени дни, някогашните съпрузи са засечени от папараци, до момента в който седят в колата на звездата от " Армагедон " в Лос Анджелис и явно се любуват на взаимната си компания.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек означават една година брак с непоказвани до момента фотоси от сватбата им
Джей Ло показа непоказвани до момента фрагменти от сватбата ѝ с Бен Афлек

Поводът е специфичен

На фотосите, извънредно публикувани от Page Six, двамата освен седят уединено, само че даже се прегръщат, усмихвайки се благо един на различен. В един миг 51-годишният Афлек, който понастоящем е женен за Дженифър Лопес, бе видян да се навежда към рамото на някогашната си брачна половинка, която  пък, от своя страна го подари с необятна усмивка.

Какво тъкмо са правели там Афлек и Гарнър не по този начин и не излиза наяве, защото техни представители досега не отговорят на молбите на медиите за коментар.

Все отново е известно, че някогашната двойка поддържа другарски връзки, макар слуховете за невярност и проблеми с хазарта, за които се твърди, че са довели до развода им.

Двамата артисти подписаха брак през 2005 година, само че единствено ден откакто отпразнуваха 10-годишнината си, оповестиха, че се разделят. Оттогава Гарнър продължи живота си с предприемача Джон Милър, а режисьорът на " Арго " се ожени наново за някогашната си избраница Лопес, през 2022 година

Изпълнителката нееднократно е споделяла, че се " възхищава " на връзките между  и, които съумяват да запазят другарството си, най-много в името на трите си деца.

Освен това двете дами, които носят и общо име, основават близка връзка между тях. През последната година-две те се се опознавали добре и са се сближили, както осведоми преди време Us Weekly. Дори от време на време излизат, с цел да се забавляват дружно.
 В името на фамилията - невероятното другарство на Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър
Необикновеното другарство сред Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

Да му завиди човек на Бен Афлек

Дали обаче тази другарска връзка ще оцелее и ще се резервира в бъдеще, поради прекомерно огромната непосредственост сред Бен Афлек и Дженифър Гарнър, очевидно занапред ще разберем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР