Бен Афлек беше закаран в болница от бившата си половинка

...
Бен Афлек беше закаран в болница от бившата си половинка
Коментари Харесай

Бен Афлек срещу алкохола: актьорът постъпи за лечение в болница

Бен Афлек беше закаран в болница от някогашната си половинка Дженифър Гарнър в сряда вечер, оповестява уеб уеб сайтът Entertainment Tonight.

Източник на изданието споделя, че фамилията и здравето остават предпочитани за 46-годишния артист, който е наясно, че има потребност от помощ и желае досегашната си брачна половинка да бъде до него в този миг .
 Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior Edna предлага Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior
Дженифър Гарнър е видяна да идва дружно с телохранителя си в дома на Афлек. Според източник на E!News актрисата е помолила папараците да изоставен, защото „ моментът не е подобаващ “.

Постъпването на Афлек в болница идва малко измежду раздялата с продуцента на комедийното предаване Saturday Night Live Линдзи Шуукъс и последвалите му срещи с 22-годишния модел на „ Плейбой “ Шона Секстън .

Това е третият път, когато артистът лекува проблемите си с алкохола – предходните му постъпвания в клиника са през 2001 и декември 2017 година Приближени до него признават, че макар трезвеността си, неотдавна Бен Афлек се е върнал към среднощните празненства и компанията на старите си другари .

 Бен Афлек Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР