Белобрад мъж, ограбил банка в щата Колорадо, след това хвърли

...
Белобрад мъж, ограбил банка в щата Колорадо, след това хвърли
Коментари Харесай

Падам долу! Банков обирджия хвърли парите и извика Весела Коледа. После седна в кафене и

Белобрад мъж, ограбил банка в щата Колорадо, по-късно хвърли откраднатите пари във въздуха с възгласи " Весела Коледа! “, малко преди да бъде задържан, заяви " Дейли Мейл “. След необичайния грабеж той просто седнал в близкото кафене " Старбъкс “, с цел да изчака идването на служителите на реда. Коледният обирджия се оказал 65-годишният Дейвид Уейн Оливър, написа " Канал 3 ".

``
реклама

Обирът той осъществил в понеделник преди обяд в " Академи Банк “ в Колорадо Спрингс, като заплашил личния състав с оръжие, след което напуснал постройката с неустановена сума пари.

Очевидецът Дион Паскале разказал, че пред банката Оливър изхвърлил парите на всички места. " Той стартира да хвърля пари от чантата, като викаше " Весела Коледа! “, представен е Паскале от ККTV. Той и още няколко минувачи събрали банкнотите и ги върнали в банката, до момента в който Оливър отишъл в " Старбъкс “, седнал и изчакал да го арестуват.

" Денвър Поуст “ цитира полицейски източник, съгласно който няма доказателство, че арестуваният е заплашвал с оръжие. В четвъртък Оливър, който е в окръжния затвор в Ел Пасо, ще бъде изправен пред съдията. Липсвали " хиляди долари “, оповестиха още от полицията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР