Белият дом обяви снощи режим lid (в буквалнен превод -

...
Белият дом обяви снощи режим lid (в буквалнен превод -
Коментари Харесай

Тежка загуба за Тръмп! Президентът на САЩ се скри от света

Белият дом разгласи нощес режим " lid " (в буквалнен превод - " похлупак " ) - термин, с който осведоми репортерите, че президентът Доналд Тръмп няма да се появява обществено до края на деня, съобщи ДПА.

Републиканецът Тръмп прекара вчерашната заран в своя голф клуб в щата Вирджиния и още беше там, когато водещи медии в Съединените щати оповестиха успеха на демократа Джо Байдън на президентските избори. После Тръмп се върна в Белия дом, до момента в който улиците на федералната столица бяха изпълнени с ликуващи последователи на противника му на изборите Джо Байдън. В доста други градове последователи на Тръмп демонстрираха под възгласи, че демократите са направили изборни измами, отбелязва ДПА.

От предизборния щаб на Тръмп оповестиха, че са внесли тъжба в районен съд в щата Аризона с аргумента, че погрешно са били отхвърлени гласовете на някои гласоподаватели в окръг Марикопа в деня на президентските избори, съобщи Ройтерс.

Според желае, импортиран във висшия областен съд на най-населения окръг в щата, се показва, че членове на изборни секции са казвали на гласоподаватели да натискат бутон, откакто машината алармирала за в допълнение гласоподаване.

на Тръмп твърди, че по този начин вотът на тези гласоподаватели не е бил зачетен, а това можело да се отрази " решаващо " на резултата от гласуването в Аризона. Освен това в този окръг били употребявани нови машини за гласоподаване.

От изборната комисия в Марикопа и щаба на оповестения към този момент за новоизбран президент Джо Байдън към този момент не са коментирали случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР