Белият дом: Доналд Тръмп е по Божията воля“ президентГоворителят на

...
Белият дом: Доналд Тръмп е по Божията воля“ президентГоворителят на
Коментари Харесай

Белият дом: Доналд Тръмп е „по Божията воля“ президент

Белият дом: Доналд Тръмп е „ по Божията воля “ президент
Говорителят на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че американският президент Доналд Тръмп е спечелил изборите през 2016 година по Божията воля. Тя съобщи това в изявление за телевизия Си Би Ен /Крисчън броудкастинг нетуърк/.

„ Мисля, че Бог ни приканва да изпълняваме разнообразни отговорности в несъмнено време. Мисля, че той е изискал Доналд Тръмп да стане президент, за това той в този момент е там в Белия дом. Тръмп свърши голяма работа по проблемите, вълнуващи вярващите хора “, уверена е Сандърс.

Доналд Тръмп е първият президент в историята на Съединени американски щати, който в никакъв случай преди този момент не е работил в държавните институции или въоръжените сили на страната. Той се е стремял към Овалния кабинет дълги години. За пръв път Тръмп декларира за вероятното си присъединяване в битката за президентския пост преди към 30 години. През 1999 година издига своята кандидатура от името на Партията на промените, а през 2012 година - от Републиканската партия. И двата пъти той отдръпва кандидатурата си още в началните стадии на конкуренцията. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР