Белият деним е онази митична част от дамския гардероб, около

...
Белият деним е онази митична част от дамския гардероб, около
Коментари Харесай

Белите дънки могат да се носят и през есента

Белият деним е онази митична част от дамския дрешник, към която витаят безчет въпроси. 

Как да носим дънките този сезон, с цел да наподобяват настоящо? Можем ли да ги носим, в случай че нямаме съвършени ограничения? (Отговорът е да и тук има насоки по какъв начин да изберете вашия чифт.) С маратонки ли, или с токчета? И най-после, можем ли да ги носим и през есента? 

Нека стартираме от там, че бялото не е характерен цвят за студения сезон. Но в последните години той постепенно, само че несъмнено се трансформира в главен състезател през есента и зимата. Причината? Бялото е неутрално и може да се съчетае прелестно с останалите типичен цветове като черно, нюансите на кафявото и бежовото, сиво. В същото време работи като чисто платно, върху което ярките цветове и екстравагантни аксесоари да изпъкват с лекост.

Може би точно по тази причина блогърите го обичат толкоз доста! А белият деним е също толкоз безконечен, колкото класическите дънки в черно или синьо да вземем за пример. В галерията по-долу ви демонстрираме 15 хрумвания по какъв начин да го носите в студените дни, в комбиниране с меки пуловери, ефектни палта, дебели шалове и стилни ризи.

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг хрумвания и практични препоръки, последвайте ни във Фейсбук и в Instagram!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР