Белиденс танцьорката Мони Зенгинер, чиято звезда изгря в шоуто Ергенът“,

...
Белиденс танцьорката Мони Зенгинер, чиято звезда изгря в шоуто Ергенът“,
Коментари Харесай

Мони Зенгинер от Ергенът изнася семинари за секс с Кобилкина

Белиденс танцьорката Мони Зенгинер, чиято звезда изгря в шоуто „ Ергенът “,  изнася семинари за секс, взаимно с Наталия Кобилкина, написа „ Галерия “. Звездният им тандем предизвика контрастни мнения, някои от които рецензии, даже и обиди.

" От умница в нахалница " - по този метод е озаглавена лекцията, с присъединяване на двете дами. В формалния си профил специалистката по ориенталски танци споделя, че първо е минала образование, а по-късно на практика е приложила наученото.

" Резултатът не закъсня “, хвали се Зингинер.

„ Мигли, устни, изкуствени коси и ц*** - най-силните мъже в света са владеене на такива дами - но кукла Барби. От нея ухае на секс. Той се влюбва, превзет е ", разкрива от своя страна прясно разведената Наталия.

" Не може да твърдите, че всичко се ръководи от кукли ",  „ Заради такива образования дамите започнаха да наподобяват на травестити ", „ Това не е добър образец за подрастващото население, тези две девойки не могат да имат крепко и устойчиво семейство ", пишат феновете под фрагментите, оповестени в уеб пространството.

Интересна детайлност е, че нито една звезда у нас не е дала своето харесване за наличието, с изключението на Мис България Сара Младенова и фитнес инструкторката Христина Парова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР