Бели балони ще полетят в небето тази вечер за 21-годишния

...
Бели балони ще полетят в небето тази вечер за 21-годишния
Коментари Харесай

Бели балони в небето над Пазарджик в памет на жестоко убития Ангел

Бели балони ще полетят в небето довечера за 21-годишния Ангел Здравков, който бе погубен с нож в петък вечер в Пазарджик.

Негови близки за поредна вечер ще излязат на бдение в негова памет от 19:00 часа на мястото в квартал " Запад “, където стана закононарушението.

Те още веднъж ще изискат обективна присъда за 18-годишния Никола Райчев. 

Припомняме, че след убийството той е избягал от местопроизшествието, а по-късно след търсене бе арестуван в София, предава Darik.

Вече има повдигнато обвиняване от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Младежът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него. 

Хората в града са потресени от осъщественото закононарушение. То е осъществено на оживено място и пред доста очевидци в светлата част на деня.

Родителите на убитото момче Недялко и Михаела описаха пред NOVA, че синът им с нищо не е провокирал такава експанзия. Те настояват, че Ангел е бил намушкан два пъти - в гърба и корема, дефинират раните като нанесени от експерт. Починал е след минути. Призовават очевидци, които са видели похищението, да свидетелстват и да оказват помощ Райчев да получи заслужено наказване.

По-късно през днешния ден се чака прокуратурата да оповести детайлности от следствието на тежкото закононарушение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР