Белгийските власти заявиха, че в неделя около 400 души са

...
Белгийските власти заявиха, че в неделя около 400 души са
Коментари Харесай

Втора карантина ограничи с 40% заразата в Белгия

Белгийските управляващи обявиха, че в неделя към 400 души са постъпили в болница спрямо 879 на 3 ноември. Броят на новозаболелите също е намалял с към 40% по отношение на междинните стойности за предходните седем дни.
Белгия, където предишния месец имаше най-вече случаи на ковид на глава от популацията в Европа, се върна към втори локдаун на 2 ноември, затваряйки магазините, които не оферират артикули от първа нужда, питейните заведения и заведенията за хранене.

Броят на случаите в Чехия, която беше измежду рекордьорите по новозаразени през последните седмици, също означи спад. В страната бяха регистрирани 3600 нови случая в неделя - най-ниският дневен брой от четири седмици насам.

Има и първични признаци за понижаване на инфекциите в Германия, съобщи министърът на опазването на здравето Йенс Шпан. Той добави, че по-късно тази седмица ще стане ясно дали рестриктивните мерки работят.

" Виждаме, че динамичността се забавя, че броят на новозаразените се е намалил напълно малко, само че несъмнено не това е крайната ни цел “, сподели Шпан.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР