Белгард. В Белград се проведе 25-ият протест Всички като един-

...
Белгард. В Белград се проведе 25-ият протест Всички като един-
Коментари Харесай

„Локално“ : В Белград се проведе пореден протест „1 от 5 милиона“

Белгард. В Белград се организира 25-ият митинг " Всички като един- 1 от 5 милиона ", написа македонското електронно издание „ Локално “ .
Протестният протест се организира под мотото " Спрете кървавите ризи ", като показа " ретроспекция на всички побои и принуждение, които управляващите са направили против необузданите хора " по време на шестмесечните митинги в Сърбия.
Организаторите оповестиха, че на 8 юни ще организира огромен митинг в Белград и други градове,, отбелязвайки шест месеца от началото на протестната вълна, почнала след офанзивата против един от водачите на Съюза за Сърбия Борко Стефанович.
Сръбската съпротива, събрана към партиите, подписали „ контракта с народа “, разгласи по-рано, че те не престават да бойкотират Народното събрание и локалните събрания, настоявайки за разговор с държавното управление, с цел да изпълнят изискванията за почтени избори и свободни медии, като по този метод ще бойкотират оповестения тирада в понеделник на президента Александър Вучич в Народното събрание по тематиката за Косово.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР