Беленето на картофи, чистенето на тоалетната исъзерцаването на полюшващи се

...
Беленето на картофи, чистенето на тоалетната исъзерцаването на полюшващи се
Коментари Харесай

Евтин и достъпен начин за борене на стреса

Беленето на картофи , чистенето на тоалетната и съзерцаването на полюшващи се напразно дървета противодействат по-добре на напрежението от йогата, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от допитване, направено във Англия.
 
Привидно скучни действия като плевене , прегъване на изпрани облекла и рязане на зеленчуци също се оказват чудесно средство за разтоварване.
 стопанка кухня готвене iStock/Getty Images
Съдейки по резултатите от анкетата на уеб страницата МайБилдър, най-популярната активност против стрес, посочена от 36 % от участниците, е галенето на куче или котка . Следващите най-разтоварващи занимания са слушането на звуците на пращящ огън (30 процента) и дъжд (29 процента).
 
Анализирайки резултатите от допитването, психоложката Беки Спелман отбелязва: " Интересно е да установим по какъв начин редица простички занимания , постоянно считани за досадни , работят успокояващо и лечебно . Забавянето на темпото и съсредоточаването върху елементарни неща са водещи правила в медитацията на осъзнаването - потвърдена лечебна техника против стрес и психически проблеми ".-->
 Двойка говтене кухня вечеря храна iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР