Бележникът на 15-годишния Бойко Борисов се превърна в сензация в

...
Бележникът на 15-годишния Бойко Борисов се превърна в сензация в
Коментари Харесай

Пълен отличник! Бележникът на Бойко Борисов взриви интернет

Бележникът на 15-годишния Бойко Борисов се трансформира в сензация в обществената мрежа фейсбук. Уникална фотография на документа за триумф и държание, публикуван и подпечатан през 1974 година от Министерство на националната култура, демонстрира, че водачът на ГЕРБ е бил непреклонен първенец в гимназията.

Бележникът, на който е поместена портретна фотография на ученика Бойко, който по това време е деветокласник, е цялостен от горе до долу само и единствено с отлични оценки. Борисов е наредил 16 шестици, в това число по някои от най-трудните предмети, като алгебра и химия. Отсъствията му са били нищожна численост, а държанието – без никакви забележки.

Лидерът на ГЕРБ е измежду златните ученици на 78-а гимназия „ Христо Смирненски “ в Банкя, която през днешния ден е известна като най-голямото учебно заведение на целия Балкански полуостров поради необятната си повърхност от 15 хиляди квадратни метра. В същото учебно заведение като учител е работила и майката на Бойко Борисов – Венета Борисова, което в допълнение го стимулирало да поддържа чудесно равнище, с цел да не му се карат у дома.

„ Аз съм златен медалист, единственото момче в Банкя със златен орден, 6. 00 е дипломата ми “, похвали се преди време той, признавайки, че в гимназиалните години като настоящи оценки е получавал и четворки, и петици, само че с дисциплинираност оправял триумфа за финала на всяка образователна година. Както му вървяло учението, по този начин му вървял и спортът.

След занятия постоянно ходел да рита с момчетата, а другото му огромно наслаждение било свиренето на акордеон. Неслучайно преди няколко години подари на внучетата си точно подобен музикален инструмент, с цел да ги възпламени и тях по музиката. Още с раждането на първородния си внук Бойко, който е кръстен на него, Борисов показа, че ще го предизвиква най-много да учи езици и да спортува,припомня Ретро бг. Такива са проектите и за трите му внучета. Най-големият Бойко-джуниър е към този момент на 7 и е в ученическа възраст, братчето му Иван това лято ще стане на 5 годинки, а най-малкото попълнение в фамилията е сестричката им Виктория. Тя се роди предишния ноември и към момента няма 6 месеца.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР