Белегът означава, че болката е отминала и раната се е

...
Белегът означава, че болката е отминала и раната се е
Коментари Харесай

Не се срамувайте от белезите, които животът ви е оставил

Белегът значи, че болката е отминала и раната се е затворила. Означава, че сте оживели след болката, победили сте я. Означава, че сте претърпели нещо ужасно и огромно, само че сте съумели да го прескочите.

Белегът значи, че

* сте научили още един житейски урок,

* сте станали по-силни,

* сте израснали духовно,

* сте се трансформирали,

* сте траяли напред.

Белегът е като татуировка на триумфа, на тържеството на живота и би трябвало да се гордеете с него. Всичко, което сте претърпели, става част от вас, от вашия опит и от вашия път.

Не позволявайте белезите да ви дърпат обратно, да ви управляват и да ви потискат. Не допускайте да живеете живота си в боязън. Не можете да извършите по този начин, че белезите, които животът ви е оставил, да изчезнат, само че можете да измененията метода, по който ги възприемате. Всичко, което ни се случва, ни трансформира. Всеки човек, с който ни среща животът, за положително или неприятно, оставя своята следа. Човек израства по своя път. Ако е особено за вас да се чувствате неудовлетворени, да се сравнявате с другите, да се самосъжалявате, може би не сте съумели да се научите да приемате. Понякога нещата са просто такива, каквито са. Важно е да гледате на своите белези не като доказателство за болежка и разочарования, а като доказателства за мощ и борбеност.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР