Беларуският лидер Александър Лукашенко каза днес, че въоръжените мъже, извършили

...
Беларуският лидер Александър Лукашенко каза днес, че въоръжените мъже, извършили
Коментари Харесай

Лукашенко за атентата в Москва: Нападателите вероятно са искали да избягат в Беларус

Беларуският водач Александър Лукашенко сподели през днешния ден, че въоръжените мъже, направили предходната седмица нахлуване в концертна зала в Москва, евентуално са желали да избягат в страната му, съобщи.

Лукашенко сподели, че са били въведени ограничения за сигурност по границата на Беларус с Русия, когато е станало ясно, че причинителите на нападението в концертната зала " Крокус " са се придвижили с кола до съветската Брянска област, която граничи с Беларус и Украйна.  Авторитарният водач на някогашната руска република, която е съдружник на Русия, сподели, че нападателите е " нямало по какъв начин да влязат в Беларус. Разбрали са го. Ето за какво са се върнали и са тръгнали към украинско-руската граница. "

Руският президент Владимир Путин от дни твърди, че обвинените са желали да избягат в Украйна и са били предстоящи там. Украинското управление отхвърли това изказване. 

Въпреки че групировката " Ислямска страна " съобщи няколко пъти, че тя е направила офанзивата и съгласно специалисти това изказване е правдиво, съветски представители не престават да упорстват, че Украйна е забъркана. Те не са показали никакви доказателства в поддръжка на изказванието си. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР