Беларуската лекоатлетка Кристина Тимановская даде пресконференция във Варшава. Тя заяви,

...
Беларуската лекоатлетка Кристина Тимановская даде пресконференция във Варшава. Тя заяви,
Коментари Харесай

Предупредили Тимановская, че ако се върне в Беларус, ще я вкарат в психиатрия

Беларуската лекоатлетка Кристина Тимановская даде конференция във Варшава. Тя съобщи, че към този момент не е мислила да желае политическо леговище в Полша.

24-годишната спринтьорка провокира възторг в неделя, когато съобщи, че треньорите са ѝ наредили да напусне игрите в Токио, откакто ги е подлагала на критика.

Бабата на Тимановская я предизвестила по телефона да не идва в Беларус, тъй като по малкия екран са споделили, че има душевен проблеми и може да я вкарат в болница или в пандиза.

Лекоатлетката сподели още, че се усеща доста по-добре във Варшава и че брачният партньор ѝ е на път с кола за Полша. Спортистката се надява двамата да останат в страната, където той да си откри работа, а тя да продължи кариерата си.

По-рано Тимановская съобщи, че постоянно е била надалеч от политиката и не се е изказвала срещу държавното управление в Киев.

" Просто желая да търча ", гласеше надписът на фланелка, която младата жена сподели пред камерите. Тя даде пояснение за случилото се в Токио:

" Когато бях в олимпийското село, треньори и хора от нашия тим пристигнаха в стаята ми и споделиха, че би трябвало да заявя, че имам контузия и се прибирам. Ако не го направя, може да си навлека проблеми в страната ми. Те не знаеха какви проблеми, само че след този ден ми споделиха, че няма късмет да тичам 200 метра и би трябвало да се върна у дома, че това не е тяхно решение и аз просто би трябвало да го направя ", изясни лекоатлетката на конференция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР