Беквокалистката в Шоуто на Слави Невена Цонева, която замени Цветелина

...
Беквокалистката в Шоуто на Слави Невена Цонева, която замени Цветелина
Коментари Харесай

Невена Цонева обясни от какво се лишава заради Слави Трифонов

Беквокалистката в " Шоуто на Слави " Невена Цонева, която размени Цветелина Грахич в " Ку-ку бенд ", е поверила 1-годишния си наследник на грижите на майка си Мария. Точно преди година, 9 месеца откакто стана майка, певицата от Севлиево влезе в екипа на шоуто. Заради уговорките й с бенда, Невена се разкъсвала сред кариерата и майчинството си, по тази причина викнала на помощ майка си. Баба Мария с удоволствие приела да гледа дребния Александър, плод на дългогодишната й връзка с барабаниста на " Ку-ку бенд " Венелин Венков. Невена не смеела да оставя бебето в Севлиево. Майка й пособия " на повикване " и дошла в София постоянно, когато щерка й имала потребност от помощта й. 

В понеделник и вторник вечерта 31-годишната певица гостува на рубриката " Нещо персонално " в " Шоуто на Слави ". Слави Трифонов полюбопитства какво работят родителите й.  " Баща ми е музикант, свири по кръчмите в Севлиево, а майка ми е стоковед, само че сега гледа сина ми ", призна Цонева. 

Двамата с Венко се срещнали около присъединяване й в " Мюзик айдъл " през 2007 г, който Невена завоюва. Любовната искра припламнала няколко месеца по-късно по време на присъединяване им в едно и също турне. От години двамата живеят в къща в село Саранци, на 30 км от столицата. Малкият Александър е второто дете за Венко. Музикантът самичък отгледал от 3-месечно бебе щерка си Паулина, родена от късия му брак с норвежка, написа " Уикенд ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР