Бежанците заобикаляха България по време на Борисов, а сега Рашков

...
Бежанците заобикаляха България по време на Борисов, а сега Рашков
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нарочно чупят ПАВЕЦ Чаира заради батериите

" Бежанците заобикаляха България по време на Борисов, а в този момент Рашков се оплаква, че му прерязвали мрежата, а това е по този начин, тъй като нямат външна политика ", това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ по време на визитата на партийни фрагменти в Добрич.

" Ако погледнем статистиката от 2009 до 2021 междинната заплата е нарастнала три пъти, минималната пенсия три пъти, а минималната пенсия два пъти. Брутният вътрешен продукт също два пъти. С такива рецесии се е справял ГЕРБ и то с такива резултати ", добави той.

" Нарочно чупят ПАВЕЦ " Чаира " поради батериите ", добави водача на партията Бойко Борисов.

" Нямало да подписват контракт за газ с " Газпром ". От къде ще взимаме газ? От какво ще се движи българската стопанска система? Още идващия месец би трябвало да се търси решение. Трябват два пъти повече терминали, в сравнение с има построени за втеченен газ в Европейски Съюз ", съобщи Добрев.

По думите му, в случай че спрат обезщетенията за бизнеса това ще вдигне цените още повече.

" Не им е отговорна войната. Добре, само че тя почна февруари. Юни месец м.г. война нямаше. Защо са такива цените? Защото са некомпетентни и не знаят какво вършат ", приключи депутатът от ГЕРБ.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР