Бежанската криза е проблемът, който най-много разделя всички нас, според

...
Бежанската криза е проблемът, който най-много разделя всички нас, според
Коментари Харесай

Време е да говорим отвъд границите – проблемът с бежанската криза ни разделя най-много

Бежанската рецесия е казусът, който най-вече разделя всички нас, съгласно ранните резултати от нашия план „ Разговори за Европа “. Това е въпросът, при който 56 на 100 от хората дават отговор с „ Да, би трябвало да приемем повече бежанци “, а 44 на 100 „ не “. Вторият най-разногласен въпрос е дали Украйна би трябвало да стане член на Европейски Съюз.

Но участниците в Европейските договаряния са съгласни с огромно болшинство, че Европейски Съюз би трябвало да има Европейска войска – от 75 до 25. Невероятните 4100 души към този момент са се записали, с цел да вземат участие в нашия план за разтрошаване на граници Европейски договаряния – обсъждайки тези въпроси. И към момента можете да участвате.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да отговорите на няколко бързи въпроса, с цел да може логаритъмът на Europe Talks да ви свърже с някой с разнообразни възгледи за чат. След това организирате срещата си – която може да бъде посредством zoom, WhatsApp, google или даже персонално, в случай че желаете – по този начин, че да ви е комфортно и на двамата.

За пролетта на 2024 година Daily Mir...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР