Бедствено положение ще бъде обявено в Перник най-вероятно от утре,

...
Бедствено положение ще бъде обявено в Перник най-вероятно от утре,
Коментари Харесай

Бедствено положение в Перник от утре

Бедствено състояние ще бъде оповестено в Перник най-вероятно от на следващия ден, събота. Това би трябвало да стане на съвещание на Кризисния щаб.
Заради водната рецесия перничани се готвят за митинг. В обществената мрежа е насочен апел към всички, които поддържат протестни дейности, да се съберат довечера на паркинга на един от огромните хипермаркети в квартал „ Изток”, оповестява БНР.
Досега жителите на общината имаха достъп до течаща вода по 10 часа дневно, от през днешния ден той ще бъде стеснен. Съгласно новия график в другите региони на града и близките села, вода ще има по друго време. В централната градска част кварталите „ Изток ", „ Мошино " и „ Тева ", както и в по-малките обитаеми места, черпещи вода от язовир " Студена ", чешмите ще текат от 14 до 22 часа.
От три седмици в област Перник е разгласен воден режим, като от през вчерашния ден той беше затегнат, защото се оказа, че първичният не е задоволителен, с цел да даде резултат и да стартира събирането на задоволителен размер вода в язовир „ Студена “. Преди дни стана ясно, че стопират водата и към индустриалната зона на Перник поради ремонта на спирателен кран.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР