Бебо Халваджиян изрази възмущението си в социалната мрежа Фейсбук. В

...
Бебо Халваджиян изрази възмущението си в социалната мрежа Фейсбук. В
Коментари Харесай

Синът на Магърдич Халваджиян изригна мощно срещу Възраждане

Бебо Халваджиян изрази възмущението си в обществената мрежа Facebook. В своя обява синът на продуцента Магърдич Халваджиян споделя, че последователи на " Възраждане " са нападнали жена пред кино " Одеон " в столицата.

Демонстранти с тениски на " Възраждане " обсадиха нощес столичното филмотечно кино " Одеон " на бул. " Патриарх Евтимий " и не позволиха прожекция на филм, който е част от програмата на ЛГБТ фестивала " София прайд ". За това описаха очевидци на случилото се, като в обществените мрежи бяха оповестени фрагменти от мястото.
-->
На тях се вижда група хора, които държат плакати с надписи против " педофилията " и ЛГБТ правата пред входа на киното.

По-късно в мрежата се популяризира фотография на заведение, което си бе поставило надпис, че не обслужва симпатизанти на " Възраждане ".

Ето какво написа Бебо Халваджиян за случилото се:

" Хей, помните ли по какъв начин по-рано през днешния ден заедно се зарадвахме на позицията на Cosmic Craft Beer? Е, Израждане са ги навестили, с цел да потвърдят думите на Manol Peykov за късото... геройство.

Освен това са нападнали жена пред кино Одеон и са принудили управлението да приключи прожекция на кино лентата с гей-тематика " Близо ".

Министерство на вътрешните работи продължава да си затваря очите до момента в който шепа нещастни фашисти тероризират жителите на България. Докога? ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР