Бебе в Алабама е починало, след като е било нападнато

...
Бебе в Алабама е починало, след като е било нападнато
Коментари Харесай

Бебе почина след нападение от куче-вълк, отглеждано като домашен любимец

Бебе в Алабама е умряло, откакто е било нападнато от куче-вълк - кръстоска сред куче и вълк, което е било отглеждано като домакински любим от фамилията на бебето, оповестяват от шерифската работа на окръг Шелби. Инцидентът е станал в четвъртък следобяд, оповестява People. Бебето е било откарано в болница и е издъхнало от пострадванията, получени при нападението.

От службата на шерифа оповестяват, че кучето-вълк е било евтаназирано от ветеринарен доктор и откаран в Държавната диагностична лаборатория на Алабама в Обърн за по-нататъшно следствие. Полицията не оповестява дали ще бъдат повдигнати обвинявания по отношение на случая, само че споделя, че събитията се проверяват.

„ Потвърдено е, че едно от нашите деца тук, в Челси, е било убито от другоземен домакински любим на фамилията и е издъхнало от пострадванията си през вчерашния ден следобяд, откакто е било откарано в болничното заведение от пожарната и избавителната работа на Челси “, оповестиха от Челси, Алабама.

„ Дълбоко сме натъжени от това злополучно и трагично събитие. Молим се за фамилията и всички наранени с най-дълбоките си молебствия и мисли. Засега няма повече детайлности “, съобщи в изказване кметът на Челси Тони Пикълсимър.

Пикълсимър сподели пред локалната телевизия, че по време на нападението на животното у дома е имало и други деца.

Всеки зоолог ще ви каже, че дивите животни не стават за домашни любимци. Колкото и дребни да са като дребни, в даден миг дивото в тях не може да бъде опитомено. Не експериментирайте със здравето на фамилията си, вземете си куче, коте, морско свинче и т.н.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР