Бебе, което бе обявено за мъртво при раждането си, е

...
Бебе, което бе обявено за мъртво при раждането си, е
Коментари Харесай

Бебе, обявено за мъртвородено, неочаквано „възкръсна“ на погребението си

Бебе, което бе оповестено за мъртво при раждането си, е „ възкръснало “ на погребението си. Случаят е от парагвайския град Сиудад дел Есте.

Момиченцето се родило предишния петък чрез цезарово сечение, откакто 21-годишната майка получила затруднения в седмия месец от бремеността. Щом обаче се появило на бял свят, бебето било оповестено за мъртвородено и по-късно предадено на родителите му, с цел да му провеждат заравяне.

Бащата Игнасио Медина съобщи пред Telefuturo, че рожбата му била „ напълно ливада “, когато от болничното заведение му я предали дружно със смъртния акт.

В деня на погребението, когато тръгнал да напуща гробищния парк, един от роднините ненадейно се провикнал, че детето си мърда главата. Когато всички се събрали, видели, че малчуганът фактически се движи. Тогава го измъкнали от дребния ковчег и го откарали по най-бързия метод в болничното заведение.

Според шефа на лечебното заведение Федерико Шродел по всяка възможност се касае за случай на каталепсия.

Предвид преждевременното раждане, такова нещо е допустимо да се случи, въпреки и да е извънредно рядко, разясни Шродел.

Родителите на момиченцето са уверени, че случилото се е безусловно знамение, заради което са избрали и по какъв начин ще се споделя – Милагрос де Хесус (Чудото Христово от исп., б.р.).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР