Беатрис Мутони от Кения проведе комбинирана сватбена и прощална церемония

...
Беатрис Мутони от Кения проведе комбинирана сватбена и прощална церемония
Коментари Харесай

Размениха си пръстените в моргата: булка погреба годеника си в деня на сватбата ВИДЕО

Беатрис Мутони от Кения организира комбинирана сватбена и прощална гала за своя избраник Мартин Гитари, който умря седмици преди плануваната дата за сватбата им. Събитието се състояло в събота, 6 април, в същата черква, където влюбените трябвало да се венчаят.

Преди да се ожени, съгласно известията младоженецът се разболял ненадейно и за жалост умрял на 16 март, макар обезверените старания на лекарите да спасят живота му.

В деня на сватбата тялото на Гитари е откарано от моргата до църквата, където се е състояла сватбата, и по-късно е отнесено до гробището в Рукеня, където е заровено, пише Туко. По време на церемонията Беатрис, облечена в бяла рокля, произнесе трогателна тирада, отдавайки респект на своя обичан.

" Искахме да се оженим, само че Господ го лиши. Днес е денят на погребението и трябваше да си заменяем пръстените в моргата ", споделя Беатрис.

Отец Сами Ньороге, който беше поканен да извърши церемонията, сподели, че за първи път е очевидец на сходно събитие.

По време на церемонията в ролята на младоженеца влезе внукът на Гитари, който е кръстен на дядо си. Мутони почерпи момчето с торта и прекара деня в компанията на фамилията и приятелите, пристигнали да я поддържат.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР