бе покрита с бяла покривка от първата голяма , която

...
бе покрита с бяла покривка от първата голяма , която
Коментари Харесай

Първата от 10 г. снежна буря се стовари върху Нидерланди

бе покрита с бяла завивка от първата огромна, която връхлита страната от 10 години, нарушавайки железопътния и автомобилния трафик, до момента в който леден фронт си проправя път в Северна Европа, заяви Агенция Франс Прес.
Влаковите услуги бяха наранени от снега също и в прилежаща Германия, до момента в който в Северно море Англия се готвеше за въздействието, което холандските метеоролози нарекоха Буря Дарси.
Условията са толкоз тежки, че холандското държавно управление затвори всички центрове за тестване на ковид за няколко дни.
Холандската метеорологична организация KNMI разгласи рядко предизвестие " червен код " за цялата страна за неделя, предупреждавайки за вятър до 90 километра в час и " мощен мраз ".
Уебсайтът за прогнозиране на времето Weer.nl сподели, че през нощта е измерена мощ напразно 8 в композиция със снеговалеж, като добави: „ Това публично значи снежна стихия у нас.
„ Това е първата снежна стихия отдавна: последната снежна стихия беше през януари 2010 година “, споделят холандските метеоролози.
Повечето елементи на страната бяха покрити със сняг сред 5 и 10 сантиметра, само че в някои области снегът се натрупа до 30 сантиметра, заяви публичната телевизия NOS.
 Източното крайбрежие на Щатите в мощна снежна стихия Източното крайбрежие на Щатите в мощна снежна стихия
Огромна снежна стихия потопи в безпорядък Източното крайбрежие на Съединените щати в понеделник, отменяйки хиляди полети, затваряйки учебни заведения...
На водачите е предложено да заобикалят пътувания и има към 85 известия за излизане на коли от пътя.
В Холандия се чакат до 10 дни минусови дневни температури, което поражда очаквания във почитателите на кънките в страната, които са многочислени, че каналите ще замръзнат, с цел да се пързалят по тях.
Премиерът Марк Руте съобщи, че пързаляне с кънки ще бъде позволено, в случай че каналите замръзнат за първи път от 2019 година насам, само че предизвести холандците да съблюдават обществено разграничаване и да се опитат да не паднат и да не се озоват във към този момент претрупаните лечебни заведения.
Белгия, която също е съседка на Холандия, получи единствено снежен прахуляк, само че чака огромен спад на температурите с напредването на седмицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР