БДЖ ще привлича пътниците с добра хигиена, вино и интернет

...
БДЖ ще привлича пътниците с добра хигиена, вино и интернет
Коментари Харесай

Вино и добър интернет връщат пътниците в БДЖ

БДЖ ще притегля пасажерите с добра хигиена, вино и интернет във вагоните.

Това стана ясно от блиц контрола на министъра на превоза Николай Събев в отрасловата парламентарна комисия.

Още от на следващия ден щели да се видят първите резултати. Ще върнем хората в жп превоза, увери той, представен от вестник Монитор.

Според него това може да стане с: „ Хигиена, хигиена, хигиена. " Другото значимо нещо, което ще направи влаковете привлекателни: увеличение на скоростта, интернет и както сподели Събев - "с чаша вино във вагон ресторанта " пасажерите няма да усещат по кое време ще стигнат до Бургас.

Добри билети от тази година, даде обещание още той, като министър Събев чака нови вагони и мотриси. Той се разгласи за работеща транспортна система и акцентира, че жп превозът е приоритет за държавното управление.

Пощенската услуга няма общо с превоза. Тази позиция изрази още министърът пред отрасловата комисия. Той упорствал пощите да излязат от транспортното ведомство, с цел да не е в спор на ползи и да не се постави леке върху тима на смяната, както се изрази той.

Редно било пощите да преминат към вицепремиера Калина Константинова, която, съгласно министъра, имала висока икономическа просвета. Правителството на Кирил Петков работи като един тим, акцентира Николай Събев и увери, че експертизата на всеки ще бъде употребена.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР