БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури над 8 000 допълнителни места

...
БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури над 8 000 допълнителни места
Коментари Харесай

8 000 допълнителни места в съставите на някои влакове

" БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД ще обезпечи над 8 000 спомагателни места в съставите на някои влакове, които пътуват по главните посоки в страната. Това се прави за да бъде обезпечено комфортното напредване на клиентите по време на почивните дни във връзка националния празник на България – 3 март.

От 1-ви до 4 март в това число, с увеличени сформира ще пътуват някои влакове по следните направления:

София-Варна-София;

София-Бургас-София;

София-Пловдив-София;

София-Свиленград-София;

София-Стара Загора-София;

София-Горна Оряховица-София;

София-Лом-София;

София-Видин-София;

София-Благоевград-София;

София-Кюстендил-София;

София-Петрич-София;

Варна-Пловдив-Варна.

 

Припомняме, че особено за празничното честване на националния празник и предстоящ огромен интерес от искащи да пътуват с теснолинейката, на 3-и март ще бъдат обезпечени спомагателни вагони и за трен “Родопи " по направлението Септември-Добринище-Септември.

" БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД припомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да употребяват от 10% до 30% понижение от постоянната цена на билета според от другите търговски предложения на сдружението.

Клиентите на националния железопътен транспортьор могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през почивните дни от чиновниците на гишетата " Информация " и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР