Бдин Видин победи Дунав Лом с 4:0 във втората си

...
Бдин Видин победи Дунав Лом с 4:0 във втората си
Коментари Харесай

Бдин громи във втората си лятна контрола

" Бдин " Видин победи " Дунав " Лом с 4:0 във втората си контролна среща от предсезонната подготовка.

На стадион " Георги Бенковски " във Видин и четирите гола паднаха в границите на 20 минути във втората половина на първото полувреме.

Владимир Айтов откри резултата в 20-ата минута. Скоро по-късно Цветомир Тодоров удвои. Той се разписа за повторно десетина минути по-късно.

В 40-а Георги Станимиров също опъна мрежата на ломския отбор.

След почивката за бдинци влязоха девет нови футболисти. Преди това " Бдин " победи като посетител " Спартак " Плевен с 3:1 в първата си контролна среща от подготовката за новия сезон на Втора футболна лига. Следващата ще е и първа на интернационално равнище за тима от Видин.

Днес стана ясно, че Бдин е уредил контрола с Бейтар Йерусалим (Израел), която ще се организира в сряда (5 юли) въз основата Бояна.

Израелският отбор е на подготовка в България, а през новия сезон ще показва родината си в Лига на конференциите.

Израелците започват в европейския шампионат на 27 юли с посещение в Гърция на ПАОК (Солун) в първи дуел от втория квалификационен кръг на конкуренцията.

В събота, 8 юли, " Бдин " приема сръбския " Тимок " Зайчар в последната си контрола от лятната подготовка. Тогава ще бъде показан и съставът на видинчани за новия сезон.

Видинчани се завръщат в професионалния футбол на 15 юли. В първия кръг на Втора лига " Бдин " е хазаин на " Янтра " Габрово. Мачът е от 18:30 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР