Бдин победи с 3:0 дублиращия отбор на Ботев Враца в

...
Бдин победи с 3:0 дублиращия отбор на Ботев Враца в
Коментари Харесай

Бдин си върна първото място след 3:0 над Ботев II /Враца/ /снимки/

" Бдин " победи с 3:0 дублиращия тим на " Ботев " Враца в среща от 19 кръг на Северозападната Трета лига. Трите точки изкачиха видинчани още веднъж на върха в класирането, откакто по същото време " Локомотив " /Мездра/ записа тъждество 0:0 като посетител на " Боруна " /Царева ливада/.
Мачът на стадион " Георги Бенковски " във Видин не предложи доста хубав футбол, само че видинчани съумяха да отбележат три безответни гола, дело на Тома Ушагелов, Александър Соколов и Стойчо Стойков.
В 14-ата минута Стойчо Стойков центрира рисково отдясно, а Ушагелов засече топката от близко за 1:0. Две минути след началото на второто полувреме Александър Соколов проби в наказателното поле на гостите, само че преди да нанесе удар бранител на гостите го спъна, а основният арбитър Христофор Петков уточни бялата точка. Опитният нападател на домакините Соколов осъществя дузпата за 2:0. Четири минути преди последния съдийски сигнал Ушагелов нахлу в пеналта на " Ботев " и се сблъска с вратаря Любомир Василев, топката обаче попадна у Стойков, който оформи крайното 3:0. Стражът на " Ботев " напусна терена с контузен гален и бе откаран с кола за спешна помощ за обзор във видинската болница. Гостите претендираха за нарушаване в офанзива, само че основният арбитър бе безапелационен, че голът е постоянен.
" Може би това е най-слабият ни мач през целия сезон, само че в последна сметка е обикновено след толкоз доста мачове от време на време нещата да не се получават. Хубавото е, че въпреки всичко спечелихме, макар че не превъзхождахме толкоз изрично тима на " Ботев " /Враца/. Най-важното за нашия тим са точките, тъй като единствено точките ни подсигуряват оставане в битката за първото място. След равенството на Мездра излизаме още веднъж на първото място. Групата е такава, че има три тима, които са с по-добри качества от останалите. Борбата ще бъде сред нас, Мездра и " Локомотив " /Горна Оряховица/. Надявам се ние да сме крайните спечелили ", сподели след срещата старши-треньорът на " Бдин " Николай Цветков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР