Базираната в Лондон компания за багаж Antler предлага на модерните

...
Базираната в Лондон компания за багаж Antler предлага на модерните
Коментари Харесай

Модерните пътешественици могат да спестят £100 от багажа на Antler, използвайки този най-добър трик

Базираната в Лондон компания за багаж Antler предлага на модерните пасажери шанса да спестят пари от една от най-емблематичните си сбирки. Клиентите, които купуват всеки три куфара Clifton, могат да спестят 15% от покупката си с няколко купи, което съставлява икономисване от повече от £100, когато прибавят три огромни калъфа към кошницата си.

Предлага се в каюта, междинни и огромни размери, в избор от зашеметяващи приглушени цветове, цените варират от £170 до £240, само че опитните купувачи могат да си купят комплект за по-малко с тази гореща договорка. Изработен от здрав, само че лек поликарбонатен материал, всеки куфар от сбирката на Clifton се предлага с вградени ключалки, утвърдени от TSA, безшумни 360-градусови въртящи се колела и присъщата за марката ръкохватка за завъртане.

Най-новото допълненията към гамата идват в неутрални нюанси или смели, ярки цветове, с цел да провокират наслада в придвижване и да ги създадат лесни за забелязване - гарантирайки бързо събиране на куфари на върте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР