Базиран на едноименния норвежки сериал, разказващ за човек, който живее

...
Базиран на едноименния норвежки сериал, разказващ за човек, който живее
Коментари Харесай

Джона Хил и Ема Стоун в нов сериал

Базиран на едноименния норвежки сериал, разказващ за човек, който живее в собствен приказен свят, само че в действителност е заключен в институция, новият филм на Кари Фукунага " Maniac " наблюдава двама души, водени от своите персонални претекстове, които се включват в мистериозно фармацевтично изследване.

Ани Лендсбърг и Оуен Милгрим са двама непознати, чиито скрити персонални аргументи ги вършат доброволци в опит с наркотични медикаменти. Ани е захласната от разрушените връзки с майка си и сестра си, а Оуен - петият наследник на богат нюйоркски фабрикант, се бори през целия си живот с оспорвана диагноза шизофрения. И двамата с ненаситност се съгласяват да бъдат част от коренно лекуване с хапче, създадено от доктор Джеймс Мантълрей, който твърди, че може да излекува всичко - от объркана душeвност до разрушено сърце. 

Само че лекуването оставя някои неспоменати странични резултати след себе си.

Ема Стоун и Джона Хил са в основните функции на тази черна комедия. Наред с тях ще забележим още Джъстин Теру, Сали Фийлд и Джулия Гарнър. Режисьорът Кари Фукунага ни е добре прочут от първия сезон на престъпната поредност " True Detective ", както и от кино лентата " Джейн Еър " с Мия Васиковска и Майкъл Фасбендер.

Сериалът " Maniac " ще се появи в Netflix през септември. Вижте по-долу тийзърът, който оставя повече неизясненост, в сравнение с хвърля светлина върху сериите. Може би издирван резултат поради сюжета.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР