Байерн преживя исторически срам, а след него водещите фактори и

...
Байерн преживя исторически срам, а след него водещите фактори и
Коментари Харесай

Байерн преживя исторически срам

Байерн претърпя исторически позор, а след него водещите фактори и един от футболистите си изтърваха нервите.

Въпреки че излязоха с титулярите баварците изгубиха с 0:5 при гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах за Купата на Германия, като това е и най-тежката им загуба в шампионата изобщо. Те не бяха губили с сходен резултат от този противник от 1974 година насам. Куриозното е, че Гладбах за първи път отстрани Байерн в шампионата след цели 8 опита.

На терена " жребчетата " взеха решение всичко с голов блиц в първите 21 минути, когато поведе с 3:0 след попадения на Коне и Бенсебаини, а след почивката на два пъти се разписа Емболо.

След мача нервите на гостите не устояха, като Кингсли Коман се опита да щурмува съблекалнята на домакините. Французинът влезе в игра на мясотто на Алфонсо Дейвис след почивката, а 15-ина минути след края на мача тръгнал разгневен към съблекалнята на Гладбах и едвам бил удържан от чиновници на Байерн.

Според информациите Коман е търсел разпра с алжиреца Рами Бенсабаини, който означи два гола. Двамата се сблъскаха на терена към края на дуела, само че не стана ясно какво тъкмо са си споделили.

Самообладание загуби и спортният шеф Хасан Салихамиджич, който се нахвърли върху отбора, а Томас Мюлер откри сили да се зивини за случилото се.

" Няма какво друго да направя, с изключение на да се извиня. Всички бяхме пагубни, като се изключи Нойер. Никога не съм изпитвал такова нещо до момента ", призна Мюлер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР