Байерн (Мюнхен) проявява сериозен интерес към звездата на Лийдс Рафиня.

...
Байерн (Мюнхен) проявява сериозен интерес към звездата на Лийдс Рафиня.
Коментари Харесай

Байерн си хареса звездата на Лийдс

Байерн (Мюнхен) демонстрира сериозен интерес към звездата на Лийдс Рафиня. 25-годишният бразилец продължава да се показва мощно от началото и на сегашния сезон и това не е останало неусетно от скаутите на немския гранд, оповестява " Жюнес Футюкс ".

На " Алианц Арена " към този момент се оглеждат за заместител на Кингсли Коман, чието бъдеще в клуба е все по-неясно. Французинът отхвърля да подпише нов контракт и вероятността да бъде продаден е много огромна. Към него има много сериозен интерес от Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Барселона, Реал Мадрид, Ювентус и Пари Сен Жермен и баварците може да се възползват от това, с цел да приберат солидна сума за правата му.

В Байерн считат да употребяват парите от продажбата на Коман, с цел да вземат на негово място Рафиня. Германците считат, че предложение от порядъка на 40 милиона евро може да бъде задоволително, с цел да убеди шефовете на Лийдс да се разделят с този състезател.

Бразилецът бе притеглен на " Елънд Роуд " през 2020 година от Рен против 18,6 млн. евро и бързо се трансформира в главен състезател на йоркширци. До момента той има 41 мача и 13 гола на сметката си за отбора. С положителните си игри той стигна и до националния тим на Бразилия, като към този момент има 5 мача и 2 попадения за кариоките.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР