Байерн (Мюнхен) посреща Виляреал в мач реванш тази вечер от

...
Байерн (Мюнхен) посреща Виляреал в мач реванш тази вечер от
Коментари Харесай

Байерн е изправен до стената и има да си връща на Виляреал

Байерн (Мюнхен) посреща Виляреал в мач реванш довечера от 22 часа по MAX Sport 4 HD. Историята повелява, че домакинът има преимущество. Баварците би трябвало да обръщат резултата след изненадващото 0:1 като посетител предходната седмица.

Трябва да си напомним обаче какво се случи със Залцбург в осминафиналите - след 1:1 в Австрия, симпатичният тим отнесе 1:7 в Мюнхен.

В тима на Нагелсман обаче не всичко е наред и това е очевидно. Докато Виляреал на Унай Емери остава един от най-неприятните противници в Европа, изключително, когато има задатък, който да брани.

Ювентус в предишния кръг изглеждаше убеден след 1:1 в Испания, че няма да има проблеми на реванша. А отборът в шампионата на първенците, който идва от най-малкото обитаемо място, го победи с 3:0 посред Торино.

Емери е " гърмян заек " в Европа, печели трофея в Лига Европа със Севиля три пъти и един път с сегашния си тим - през предишния сезон, когато отстрани куп тимове, против които Виляреал бе считан за новобранец. Това е обичаната му роля.

" Най-трудната задача във футбола ", дефинира гостуването в Мюнхен с едно изречение Емери. Но вътрешно евентуално в него гори вярата за още една велика вечер като онази на стадиона на Юве.

Байерн вкъщи е чудовище, само че това е друго предизвикателство от Залцбург и реваншът тази вечер дава обещание сериозна конспирация.

Гледайте Байерн (Мюнхен) - Виляреал онлайн по MAX Sport 4 HD.
 Байерн (Мюнхен) - Аугсбург 1:0 в мач от Бундеслигата
ВАР оказа помощ на Байерн за сложен триумф над районен конкурент

Селекцията на Нагелсман възвърне преднината си от девет точки по отношение на Борусия (Дортмунд)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР