Байерн Мюнхен гостува на Ред Бул Залцбург в 1/8-финален мач

...
Байерн Мюнхен гостува на Ред Бул Залцбург в 1/8-финален мач
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: Отдавна не сме имали възможност да играем пред 30 000 души

Байерн Мюнхен гостува на Ред Бул Залцбург в 1/8-финален мач от Шампионската лига, а информацията от лагера на домакините е, че всичките 30 000 седалки са от дълго време разпродадени, тъй че чакаме да забележим цялостни трибуни. Това въодушеви даже старши-треньора на „ баварците “ Юлиан Нагелсман, защото в Германия към момента са в действие тежки ограничавания на сходни всеобщи събития с оглед следващата вълна от COVID-19 из Европа.

„ Навлизаме във вълнуваща част от сезона. Искаме да надградим върху играта си от груповата фаза. Ще играем пред 30 000 ентусиасти, което не ни се е случвало от известно време. Ще бъде превъзходна вечер от Шампионската лига “, сподели Нагелсман по време на конференцията преди дуела.

Вице-капитанът му Томас Мюлер пък подчертава върху обстоятелството, че отсреща ще има тим, който в никакъв случай преди не е взел участие във етапа на елиминациите, само че едно сходно класиране в никакъв случай не е плод на случайност, тъй като се изисква неизменност в серия от мачове.

Байерн влиза в мача след шокиращото проваляне с 4:2 от Бохум през уикенда, до момента в който Залцбург се любува на серия от три следващи победи в шампионата и Купата на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР