Байер (Леверкузен) няма да позволи на нито един свой футболист

...
Байер (Леверкузен) няма да позволи на нито един свой футболист
Коментари Харесай

Байер Леверкузен не пуска Хаверц в Челси преди Лига Европа да приключи

Байер (Леверкузен) няма да разреши на нито един собствен футболист да напусне преди довършването на сезона в Лига Европа, където отборът съвсем е на четвъртфинал. Спортният шеф Руди Фьолер беше безапелационен, че няма да допусне да се случи това, което Тимо Вернер направи в Република България (Лайпциг). Както е известно, нападателят отхвърли да играе в оставащите срещи в Шампионската лига и незабавно след края на шампионата в Бундеслигата след седмица ще замине за новия си клуб Челси. Потърпевш от решението на Леверкузен е най-много Кай Хаверц, който е свързван с куп тимове.

" Нали няма потребност да изяснявам, че нито един състезател няма да си тръгне преди август? ", съобщи Фьолер пред " Кикер ".

Точно преди спирането на сезона Байер надделя Рейнджърс с 3:1 като посетител в първи осминафинал от Лига Европа и е любимец за продължение напред. Турнирът ще се доиграе през август в Германия, което дава огромни шансове на “аспирините” даже за освен това. Отделно Леверкузен е на край за Купата на Германия, където на 4 юли ще се изправи против Байерн (Мюнхен).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР