Байдън нареди на предизборния си щаб да представи Тръмп като

...
Байдън нареди на предизборния си щаб да представи Тръмп като
Коментари Харесай

CNN: Байдън нареди на предизборния си щаб да представи Тръмп като невменяем

Байдън подреди на предизборния си щаб да показа Тръмп като неуравновесен. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън инструктира своите помощници в акцията да усилят напъните си да показват някогашния американски водач Доналд Тръмп като вманиачен. И неспособен за втори президентски мандат, написа CNN, базирайки се на източници.

Те споделиха, че Байдън е наредил „ по-решителен фокус върху подстрекателските мнения на Тръмп “. И да притегли публичното внимание към „ лудите “ речи на някогашния американски водач.

По-рано актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън направи тирада, в която се опита да дискредитира някогашния президент Доналд Тръмп, който има намерение да взе участие в президентските избори през 2024 година Този път Байдън сподели, че в случай че Тръмп победи, на демокрацията в Съединените щати „ ще пристигна краят “.

Междувременно Тръмп съобщи, че светът е на ръба на трета международна война. И упрекна настоящия президент Джо Байдън за това. Политикът прикани да се отървем от „ корумпираното хайлайф “. И означи, че Джо Байдън „ не е взел нито едно положително решение в подтекста на други страни и войни “.

Източник: CNN/Превод: SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР