Байдън дойде на власт и... Следва малка моя спекулация, която

...
Байдън дойде на власт и... Следва малка моя спекулация, която
Коментари Харесай

Журналист: Замислям се какво се случи след идването на Байдън на власт

Байдън пристигна на власт и... Следва дребна моя нечиста сделка, която обаче може и да има някаква логичност. Не подсигурявам да съм прав. Но се възнамерявам, написа журналистът Виктор Турмаков във Facebook и излага версията си.
" 1. Протестите в Полша против възбраната на абортите още веднъж се разгоряха с цялостна мощ.
 Прогнозират самостоятелност за Шотландия Прогнозират самостоятелност за Шотландия
Брекзит, ковид и отслабващо възприятие за английска еднаквост карат от ден на ден жители на Шотландия и Северна Ирландия да се стре...
2. Шотландците започнаха да приказват отново засилено за референдум за самостоятелност.
3. Антиковид и антикорупционните митинги в Израел отново бушуват.
Какво е общото сред Джонсън, Моравецки и Нетаняху (Отделно, че са дебили и тримата)? Правилно - всичките гласно подкрепяха Тръмп на изборите през ноември, а и преди този момент си бяха в много положителни връзки с Оранжевия.
Сега ми се коства, че Байдън е решил да бие задвратници на посмелите да го дис-нат и да стяга евроатлантическото единение. И от там четвъртото, което в нашия случай е за наше положително.
 България се оправя най-зле в Европейски Съюз с казуса корупция България се оправя най-зле в Европейски Съюз с казуса " корупция "
Пак сме на дъното в Европейски Съюз по справяне с корупцията, продължава ерозията на демокрацията, COVID-кризата стана мотив за ограничение отчетно...
4. Вчерашният демарш от страна на американското посолство в София. Където внезапно се сетиха, че има корупция и това накара ГЕРБ да ревне с цялостно гърло.
Явно Борисов е дал да разбере не където би трябвало, че би предпочел Тръмп да си остане в Белия дом за четири години. И в този момент и той може би отнася плесници с крайник.
Като се замисля, в случай че поради новата администрация в Съединени американски щати няма Борисов-4, съм податлив много да си преразгледам сегашното отношение към нея. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР