Бавачка на петте деца на Дженифър Дулос си спомни на

...
Бавачка на петте деца на Дженифър Дулос си спомни на
Коментари Харесай

Съдебният заседател на Мишел Троконис беше освободен, защото каза на прокурора „Обичаме те“, докато бавачката на Дулос си спомня деня, в който майката на КТ изчезна

Бавачка на петте деца на Дженифър Дулос си спомни на свидетелството в сряда за паникьосания ден, в който убитата майка изчезна в Кънектикът 2019 година — до момента в който различен правосъден заседател беше обуден за това, че сподели „ Обичаме те “ на прокурор по време на настоящия развой против обвинявания в заговора Мишел Троконис.

Троконис, която беше другарка на отчуждения брачен партньор на Дженифър и неин хипотетичен палач Фотис Дулос, е изправена пред обвинявания в скрит план за осъществяване на ликвидиране и други закононарушения, защото се твърди, че е помогнала на някогашния си другар да прикрие убийството.

Лорън Алмейда, която към момента се грижи за децата на Дулос, разказа по какъв начин „ стомахът й потъна “ на 24 май 2019 година, когато тя изпрати известие и се обади на Дженифър, само че по този начин и не получи отговор.

Алмейда, дружно с четири от децата, трябваше да се срещне с 50-годишния мъж в Манхатън.

„ Стомахът ми просто потъна “, спомня си 32-годишният мъж във Върховния съд в Стамфорд, Кънектикът. „ Тя в никакъв случай не от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР