3 ловци, намерени мъртви в подземен резервоар в Тексас, се опитваха да спасят куче, един друг

...
БАСТРОП, Тексас− Трима души от Флорида паднаха в подземен воден
Коментари Харесай

БАСТРОП, Тексас− Трима души от Флорида паднаха в подземен воден резервоар в Централен Тексас и починаха в сряда, след като се опитаха да хванат куче които са паднали в дупката.

Властите казаха, че групата е щяла да се срещне с приятел, за да отиде на лов за свине в окръг Бастроп, точно извън Остин. Куче избяга от камиона им и падна в резервоара, което накара трима от хората да тръгнат след кучето.

„Тъжен ден е всеки път, когато завършва като вчера“, каза шерифът на окръг Бастроп Морис Кук по време на брифинг за новини в четвъртък. „Можете ли да си представите? Имате любими хора и те идват в Тексас да ловуват и след това свършва така, което беше тъжна трагедия, която току-що се случи.“

Дупката в земята беше цистерна, която е подземен воден резервоар, често срещан в селските райони, който се използва за водоснабдяване на домовете. Отворът на цистерната беше на нивото на земята и беше оставен отворен, но обикновено тези дупки трябва да бъдат покрити, каза Кук.

Той каза, че цистерната е по същество „дупка в средата на царевично поле“.

< p>Идентификация на тялото, заровено зад бетонна стена: Полицейска идентификация на убита австралийка, чиито кости бяха намерени в бетонна стена

Изпарения от сероводород, открити в цистерна

Властите надушиха изпарения, идващи от дупката, и откриха високи нива на сероводород, токсичен газ, често срещан в септичните ями и кладенци. Кук каза, че предполагат, че газът е повлиял на плаваемостта на водата и ги е накарал да не могат да изплуват.

„Не след дълго в резервоара те отидоха на дъното“, каза той.< /p>

Длъжностни лица казаха, че двама мъже и една жена са извадени от дупката: Делвис Гарсия, 37; Денис Мартинез, 26 г.; и Ноел Виджил-Бенитес, 45.

5 загинали при катастрофа на междущатска магистрала в Пенсилвания: Петима души, куче убито след кемпер и полусблъсък на междущатска магистрала в Пенсилвания

Лов на свине сред приятели

Кук каза, че офисът му е получил обаждане в 1:02 сутринта, че трима души са паднали в дупка близо до County Road 461 в Elgin. Кук каза, че обаждането е дошло от четвъртия човек в групата, негов приятел, който живее в района и е поканил останалите трима да ловуват свине. Той не разкри името на този човек.

Историята продължава

От първоначалното разследване, каза Кук, изглежда, че групата е била на път да започне лов, когато едно от кучетата е избягало от камиона. Това накарало групата да започне да търси кучето, когато установили, че кучето е паднало в тази дупка. Един от ловците скочи в цистерната, за да се опита да го спаси.

Гответе каза, че има около 6 до 8 фута празнина между водната повърхност и отвора на казанчето.

Водолазните екипи се колебаеха да влязат във водата поради газа и след като се свързаха с шест различни водолазни екипа, всички от които отказаха да влязат, те решиха да изпомпват водата и да вентилират газа. След това те пуснаха дрон в дупката, за да проверят целостта на стените.

След като това беше направено, Кук каза, че един помощник влезе в дупката три отделни пъти, започвайки около 18:30 ч., и взе трите тела и кучето. Всички тела са изпратени в кабинета на съдебен лекар на окръг Травис. Спасителните дейности приключиха около 19:30 ч.

Кук каза, че цистерната е била в частна собственост и предварителната информация показва, че собственикът на имота е починал наскоро. Властите не съобщават името на собственика на имота.

Кук каза, че всеки от приятелите е отишъл да се спасява един друг. Той каза, че изглежда единият мъж е скочил незабавно, а другият мъж и жената са събули обувките си и други части от дрехите си, преди да скочат във водата.

„Тази група беше там, за да се спаси взаимно“, той каза. „Това изисква много смелост, за да се намесиш.“

Тази статия първоначално се появи на Austin American-Statesman: 3 души загинаха, след като паднаха в тексаска цистерна, за да хванат избягало куче

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР