Баснословни 1 млрд. евро на Пловдив обеща пенсионираният професор по

...
Баснословни 1 млрд. евро на Пловдив обеща пенсионираният професор по
Коментари Харесай

Пенсиониран професор предложи 1 млрд. евро дарение на Пловдив

Баснословни 1 милиарда евро на Пловдив даде обещание пенсионираният професор по стопанска система. Божидар Попов. Той дойде на разискването на бюджета на града предходната вечер с цялостен топ вестникарски изявления на ксерокопия. Опита се да ги пробута на зам.-кмета Стефан Стоянов, само че не съумя.

Когато пристигна ред за изявленията, професорът сподели, че колкото и да е мощен екипът на общината, средствата, заделени за т.г. са незадоволителни. Те са в размер на 343 млн. лв.. Попов, който разясни, че е получил професура преди време в Москва и Киев, се зарече да обезпечи безплатно големи количества пари за града.

" Вижте едно село Остров на Дунава по какъв начин си е решило проблемите ", размаха той вестникарски отрязъци. И съвсем се закле, че щял да набави за Пловдив големите средства по няколко посоки - щял да продаде свое ноу-хау за еко икономическа стратегия на България. От най-богатите в света пък щял да получи дарения за това, че негова разработка щяла да опази от увреждане околната среда на планетата. В резултат на гениалните му прозрения милиардерите щели да развържат кесии.

" Всичко това коства 9 милиарда евро, а аз ще подаря на Пловдив от тях 1 милиарда ", разгласи професорът.

Секретарят на общината Ангелина Топчиева, която водеше общественото показване на бюджета, прекъсна професора и го посъветва да показа документално концепциите си на идващия ден в общината. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР